Ny månad

Så är det februari. Rena vårvädret här med 6 grader varmt och sol. Snön flyter och det är mycket is på upptrampade ställen.

Ikväll blir det kurs för Åsa E igen, jag tar med mig både Sia o Fame så får vi se vem jag kör med, förmodligen får dom turas om.

Busy fick köra ljusstakar igår innan vi gick o la oss och nu gör hon 4 st nästan helt på linje. Ska träna i Lagga i morgon och då får jag väl kvitto på var hon står.
Körde rakan ute också, efter lunchprommisen. Inga problem alls. Hon vet precis vad hon ska göra.
——-

Snart midnatt…
Är man knäpp eller? sitter o skriver mitt i natten. Men jag gillar liksom att skriva av mej.
Kursen höll på till 22.30 idag. Det var tredje gången för mig (Åsa har varit hos oss fyra onsdagar). Jättekul var det. Körde först med Sia en lite för svår kombination för oss, men det är bara att försöka! Sen blev det en snällare variant som hon klarade lätt, trots threadle (nåja nästan). Bytte sen till Fame inför en apsvår hoppbana. Gick okej även om vi hade en miss (disk). Hon känner på sig när det är svårt och slår av på tempot av sig själv, vilket är både bra och dåligt. Körde samma komb en gång till och drev på lite mer och se där – mycket bättre tid. Tack Yvonne för tidtagningen (och tack ni som tagit tid övriga gånger, Emma o Mia). Jättenyttigt att få ett kvitto på att man kört snabbare.
Sen blev det en agilitybana som var snabb men gällde att hålla i. Fame igen. Körde nolla men hade ett par stopp som kostade tid. Swift satte den banan klockrent på en bra tid. Flipp gick också skitbra. Kändes kul för vi låtsades att det var ett laglopp och det var ju nästan hela vårt lag! Kändes som vi vann stort…
Avslutade med att köra banan baklänges med Sia och hon klarade den felfritt!!! Eller ialla fall som jag tänkt, för jag hoppade över ett par svåra (nästintill omöjliga) svängar.
Åsa är jätteduktig som instruktör – mycket medryckande och med hökögon!
Känns mkt kul att träna för henne.

Läskigt med Mia B som skulle varit med som åhörare på kursen. Hon fick ett tappat bilsläp på sig på E4 och blev stående med en demolerad bil. Inga person eller hundskador tack o lov. TUR att inget allvarligare hände! Tänk er att en bil tappar sitt släp på motorvägen när ni är på väg om!!!   Fy 17. Tycker riktigt synd om dig Mia!

Vad har mer hänt? Ja känns lite tamt jämfört med föregående stycke men… Busy körde ljusstakar på eftermiddan och nu stod dom nästan helt på linje och hon fixade dom! Jippi!

Sen har jag Ninjo med mig hem. Jag ska ha honom med mig till Grängesberg på lördag. Han är en liten sötis.