Inspirerad av OS

Inspirerad av OS?

Idag gjorde jag något jag inte gjort på flera år! Tog fram längdskidorna…   Allt fanns där det skulle vilket förvånade mig lite… Satte sele på Sia och Fame och så fick dom turas om att springa före och ”dra”. Något dom aldrig gjort förut – jo, kanske Fame drog mej på skridskor för några år sen?
Hur som helst. Klättrade in (med skidor på) i fårhagen och YEEHAAA!! vad det gick över fältet   Tackorna såg mäkta förvånade ut när vi susade förbi dom vid ensilagebalarna. Fame fick börja och hon fattade snabbt, jag fick staka på som 17 för att hänga med och inte ramla hehe. Vill ju inte dom ska dra mej helt – hjälper till lite själv oxå. Bytte sen till Sia och då blev det lite sämre terräng, längs rakbanan, så det gick lite långsammare men hon kämpade på bra hon också.
Sen ringde telefonen (Yvonne) och vi pustade en stund i skogen. Tog ett varv till så flickorna fick varsitt pass till. Pappisarna tyckte det var toppen och lyckades hålla sig ur vägen hela tiden! Spencer tog förstås sin egen väg (läs jagade) så honom såg jag inte röken av annat än vid början och slutet. Nu sitter jag här nyduschad och känner mig riktigt nyttig!

Detta är ingen daxfärsk bild direkt. Min första bc Kitty som ofta var framför skidorna.