Duktiga vovvar

Inoff agilitytävling i Lagga ikväll (hemmaplan alltså). Hade anmält alla fyra men Busy löper så hon och Spencer fick stanna hemma.

Ettan, Fame och Sia fick köra tre lopp var (en agility och två hoppklasser). Det var inte så mycket starter, runt 25 i large och ca 12 i small. Banorna var roliga men inte särskilt lätta.

Ettan gick som vanligt stabilt men jag har svårt få riktig fart på henne i ridhuset. Nu räckte det ändå till två vinster och en trea så placeringarna kan jag inte klaga på. Högerslalom utan några som helst problem.

Fame gick jättebra de två första loppen och kom tvåa (efter sin son Swift!) respektive etta. Sista loppet blev hon skrämd av något innan vi skulle in så hon var lite vimsig (disk). Hon klarade att jag sprang förbi henne i högerslalom och gjorde framförbyte.

Sia är bara så rolig att köra med. Agilityloppet gick lite knackigt men vi kom runt nolla ändå (4.a). Första hopploppet gick kanon tills hon gick ur slalom men jag är jättenöjd med det loppet för övrigt. Andra hopploppet gick också bra även om vi hade ett par väl vida svängar men det blev vinst!

Såg en urläcker pappis som heter Eo, en tik e Golden Leafs Gizmo. Ååå så fin hon var – en riktig raket!