SM-träning

Idag tränade vi i kvalgruppen igen. Vi bygger en bana och kör den med tre olika numreringar. Vi får bara EN chans var och om vi diskar oss får vi kliva av. Allt för att vi förare ska fokusera och göra allt för att komma imål – även om vi får fel.
Jag är helnöjd – det gick superbra. Fame gjorde tre nollor och Ettan två. Dom gick snabbt (för att vara dom) och gjorde inga större felbjudningar. Glad att vi kunde lösa några svårigheter där man skulle ta hinder från fel håll och några där det nästan var omöjligt hinna med ordentligt, riktigt hyfsat.
Disken i första loppet med Ettan var jag inte riktigt ”vaken” – hade behövt mer uppladdning och var inte helt fokuserad på uppgiften. Den kom när hon tog balansen istf en tunnel som låg under (typiskt henne också).

Sen hade vi hinderfixardag och gissa hur många som kom? …
Anja, Lisa, Malin, Ann och jag målade några hinder samt städade i hinderförrådet. På’t nästa vecka igen!

Avslutade med att träna lite med Busy och GUESS WHAT? hon tog platta tunneln!!!  Bara sådär självklart. Provade flera ggr och visst! hon tog den! EN gång stannade hon men efter lite väntan så kom hon farande längs ena kanten. Snuttan 
Faktum är att jag såg lite av den där eftersaknade glöden också, den glimtade lite i ögonvrån så kanske hon är på G i alla fall…!!!