Lördag hela veckan!

Å vilket bra föredrag jag har varit på idag!

Härliga goa Kickan!

Knivsta BKs agilitysektor bjöd alla årets funktionärer på ett föredrag med Kickan Allendes. Föredraget heter Lördag hela veckan och handlar om belöningar. Kickan är en fantastisk föredragshållare och jag fick några aha-upplevelser med mig hem. Framförallt att verkligen träna på att ha bra belöningar och att en belöning verkligen ska vara något som förstärker ett beteende. Det kan lätt gå slentrian i belönandet och man klickar kanske för mycket ibland, en välbehövlig väckarklocka.

Den här lilla Seglingegodingen var där och fick vara med och träna. Sex ekipage deltog med hund och jag tror vi var 19 personer som var med och tittade och lyssnade.


En av övningarna gick ut på att få hunden att välja kampleksaken före godis. Robin har godis i ena handen och leksak i den andra. Lilja väljer för fullt och det tog inte lång stund förrän…


Lilja kampade som sjutton och…

…fick det välförtjänta godiset!


Här är det Eva och Bonzo som övar…


…och visst ville Bonzo kampa!

Efteråt blev det smörgåstårta till alla och såklart lite tid för att prata av sig. Många Knivsta-kändisar var där och det är alltid roligt att träffas!
Fler bilder finns i galleriet.

4 svar på ”Lördag hela veckan!”

  1. Va’ himla kul. Jag har anmält mig till ”lördag hela veckan” och det blir den 8 december. Jag har hört så mycket positivt om det. / Hoppas vi ses imorr’n /Monica

Kommentarer är stängda.