Rättvik

Igår lördag diskade jag mig fem lopp av fem.
SÅ DET KAN GÅ!

Ettan
Tre lopp igår kan vi glömma. Första loppet var det enda individuella hon var anmäld till eftersom jag ville spara på hennes rygg till lagloppen. Hon är redan inkvalad till SM medan laget saknar 3 pinnar. Så jag laborerade lite och det gick åt h-e. Ettan startar sist i laget och nrä det var hennes tur var laget redan diskat.
Idag söndag gick det bättre. Laget kom runt båda loppen och Ettan gick felfritt båda. Första loppet ramlade hon omkull TVÅ ggr… Fattar inte riktigt varför, hon måste ha snubblat i samband med att hon bytte riktning. På nåt sätt känns det som hon snabbat upp sig lite (kan bero på vilan) och då får hon inte benen med sig. Dagens andra lopp var iaf kanonbra. Så skönt att kunna bestämma sig för att nu går vi in och sätter nollan! Inte många hundar man kan göra det med…

Busy tex…
den går man inte in och sätter nollor med – där kan allt hända. Hon har ju två akilleshälar men den här helgen var det bara den ena som smärtade. I går stannade hon i platten båda loppen.  Jag var sur som ättika efteråt. Men, som tur var fick vi gå in o träna när tävlingen var slut och då tog hon den i första försöket. Och i ytterligare typ 10 försök, det ena snabbare än det andra. Så idag var jag med hoppfull och hon gjorde två fina lopp! Nolla i båda!

Ninjo
fick springa med Ann men han är en knepig liten jäkel. Igår höll han på och krånglade med att springa förbi hinder, vägra slalom etc. Idag ville han springa av banan ut till mig. Ann fick kämpa som en tok för att få honom runt. Hon lyckades få honom nolla i sista loppet och det är banne mig en bragd.

Vi kom TREA med laget i dagens sista lopp och tog vår ANDRA SM-PINNE!! Jippi! 
Eva Marie och Piraya körde två jättefina laglopp igår – men då diskade vi andra oss… Idag var det hennes tur att diska sig, men bara i första loppet. I det andra gick hon felfri igen! Härligt var det att göra fyra nollor med laget. Det är nåt extra när laget går bra.

Vårt stora lag Perfect Precept inledde helgen igår med att komma TVÅA och ta den sista MYCKET efterlängtade SM-pinnen. Så nu är vi klara för SM! Tack för det lagkompisar!!!   Fame fick ju stanna hemma eftersom hon är halt så det var strongt gjort att fixa det på tre!

Körhallen i Rättvik är verkligen BRA. Ljus o fin och bra underlag. Gott om plats för publik också. Ja, ett bra arrangemang över huvudtaget! 

Summa sumarum så körde jag nolla i fyra lopp av fyra idag.
SÅ SÅ KAN DET OCKSÅ GÅ!