Film

på Agilityportalen.se finns det filmer från livesändningen. Jättekul att kunna se efteråt (och säkert live också förstås).
Mitt slalomfel fick jag titta på många gånger innan jag fattade vad som hände, jag uppfattade aldrig att han gjorde fel och tyckte att han kom ut rätt (och ut rätt kom han). Men jag tror helt enkelt han tog två portar i taget två ggr mitt i. Skumt att jag inte märkte det direkt. Trots rivningar är jag ändå rätt nöjd fram till disken och däckstrulet. Ser tydligt att rivningarna kommer när jag släpper hopparmen och det är ju bra om det ”bara” är handlingsmissar…. Uppenbart att han inte klarar när jag driver på genom slalom…gav både slalomfel och panikhopp av däck efteråt. Får vi öva ett (par) år till kanske det sitter haha 😀

Söndag kolla här  58,12 min in i filmen.

Lördagens lopp finns här 1,17.45 in i filmen