Avdammad

Japp, då har man skakat av sig lite damm och ringrost då!

Efter några månader av i stort sett enbart vallning så har jag den här veckan gjort två agilitypass. Knut och Kelli fick köra en vända i Bälinge igår. En apsvår bana i mitt tycke men som gick helt över förväntan. Framför allt var Knut duktig och gjorde det mesta kanonbra. Kelli har också gått framåt sen i somras även om det finns mycket kvar att fila på både hos henne och mig för att få till svängarna.

Nu blir det två dagars lagtävlingar i Rättvik i helgen. Vi har fyra chanser att ta den där sista SM-pinnen och jag känner mig optimistisk!

Ska verkligen bli jätteroligt att träffa alla agilityvänner i helgen!

Ett svar på ”Avdammad”

  1. såg väldigt bra ut med Kellie tycker jag! Hon är så härlig! Kommer bli skitbra det där!!! 🙂 Kul att du är med oss igen!

Kommentarer är stängda.