SM-kvalad

Efter en intensiv vallningsperiod var det dax för en helg med agility. Körhallen i Rättvik var platsen för tävlingen.Det var framförallt vårt lag Perfect Precept som skulle försöka knipa den där sista SM-pinnen.

Första hoppklassen var en ganska enkel bana. Kelli och Prim gick nolla medan Knut och Swift fick varsin rivning. Jag är supernöjd med båda hundarna, Knut rev visserligen första hindret men resten var superbra.
I agilityklassen gick det ännu bättre och vi kom fyra. Även här fick vi räkna en femma. Knut drämde till med ett felfritt lopp vilket jag inte är så bortskämd med. Med Kelli blev det disk, vi hamnade inte i fas och drog på oss vägringar. Prim gjorde en fin nolla medan Swift fick nåt konstigt fel.
I dag gick det inte fullt lika bra kan jag väl summera…

Kelli har även debuterat i hoppklass 3 och även om vi inte kommit runt så måste jag säga att dagens lopp var riktigt bra. Av alla svårigheter var det bara en som vi inte fixade, hon kom som en raket ur en tunnel och orkade inte svänga tillräckligt mycket så det blev disk.

Bott bra har jag och Anita gjort på Fyra Hästar, himla mysigt litet motell med fin service.