Debut i nya konstgräshallen

20120104-172401.jpg
Idag blev det premiärträning i nya konstgräshallen i Långhundra. Jag har ca 15 minuters resa dit så det är rekordnära för min del. Min klubb Knivsta BK har bokat tider där nu varje vecka resten av vintern. Jag ska försöka vara med på så många som möjligt. Det är ju perfekt att få vara inomhus och på ett så fint underlag.
20120104-172333.jpg

Plåta fart funkar inte med mobilen, som synes. Här är det Petra och Mick som tränar. Mick var så himla gullig, när han skulle runda ett hinder så stod lilla Elin plötsligt mitt  ivägen och det var nog inte första gången. Han bara väjde lite fint för henne, ungefär som om ”runt” betyder runda Elin, hihi.
20120104-172345.jpg
En liten fikahörna finns också.

20120104-172354.jpg

Vi hade två kombinationer igång samtidigt och jag tror vi var sju personer som tränade. Ganska lagom tycker jag, jag hann träna rätt mycket. Men jag måste bestämma mig bättre för vad jag egentligen ska träna så jag får ut maximalt av varje pass.

Här är en liten film på Kelli i en hoppkombination. Hon kändes som en ostyrig unghund att köra, klart påverkad av att det rörde sig i andra änden av lokalen. Det finns en del att slipa på både vad gäller den 2- och framförallt den 4-bente. Film är bra… men ack så avslöjande 🙂

Filmen är av formatet mov och öppnas bla med Quicktime, lite dumt jag vet. Ska försöka ändra till nästa gång.

Idag passade jag på när vår hästveterinär Nils var här att ordna med avmaskningsintyget inför helgens tävling på Åland. Så nu är vi resklara!

8 svar på ”Debut i nya konstgräshallen”

  1. Grattis till Knivstagänget! Ser superfint ut. Får väl kolla vid tillfälle.

  2. Tror jag känner igen ”fika” tjejen 😉

    Verkligen jätte skoj med en hall i närheten, nu önskar jag bara att min lila herre var lite äldre så vi också kunde träna fullt ut. Men nästa vinter, då kommer vi =)

Kommentarer är stängda.