Första SM-pinnen till laget!

Vilken rolig dag vi hade igår! Jag, Ann och Malin åkte till Hudiksvall för att tävla tre lagklasser. Det var bara tre lag anmälda i varje klass så det var bara vinst som gällde. Och motstånd saknades inte. Team Hansegården från Bollnäs är giftiga att tas med. Vi lyckades i alla fall slå dem i en klass så en fin SM-pinne på årets första tävling blev det.

Det är så roligt att Ann är med i laget igen. Hon har ju varit lite mellan hundar (Flipp pensionerad och Cissi). Men nu är de på banan med besked. Tre jättefina lopp gjorde de och det bådar gott inför framtiden. Kelli gjorde två fina felfria lopp. I det tredje var det några svårigheter som jag överarbetade lite och därmed drog på oss massa fel. Hon är verkligen härlig att springa med. Malin kör med Swift och Prim i laget och de är såklart lagets klippor.

Tänk att det är så svårt att få till de där nollorna på alla fyra i samma lopp…

Vädret? ja det var frostvarning på bilen på vägen upp, ösregn och 4-5 grader hela dan. Plus halv storm. Vi satt mestadels i bilen och kurade mellan loppen. Tur att det var så få starter så tävlingen gick fort.

Längtar till nästa lagtävling och den kommer redan på onsdag. Tjohooo!!!

Go go Perfect Precept!

5 svar på ”Första SM-pinnen till laget!”

  1. Härligt med Ann tillbaka i laget!!
    Ser verkligen fram emot att hejja på er!!
    Ses på onsdag!!!

  2. Längtar till onsdag! Så kul att köra lag med er igen 🙂 då blir det med min nybakade Ag 2 hund 🙂

Kommentarer är stängda.