Diskmaskinen ;) Fina Swiften och Grattis Patrik o Sam!

Det här blev ett helt fantastiskt SM – ett av det roligaste – trots att egna framgångar uteblev. Det blev rafflande finaler där otroligt duktiga hundar vann, precis som det ska vara. Det var även riktigt roliga banor och jag tycker Åsa Wrede stack ut lite extra med sina  kluriga banor och härliga inlevelse.
Och Tobias Svensson som speaker tillsammans med Magnus Andqvist – snacka stämningshöjare!  Tobbe är värst, att orkar hålla igång på det viset hela dagarna – så imponerande och man bockar och bugar för underhållningen! Speciellt sången!!!
Och tack tävlingsledare Lena Dyrsmeds med funktionärer – det gjorde ni bra!!!

 


Ja, här sitter han, min diskmaskin, och kollar när klubbkompisen Patrik o Sam tar SM-guld! Se och lär Knut!!!
Knut och jag lyckades alltså med bedriften att diska oss i båda lagloppen. Hårt när första hunden (Knut) i laget inleder med disk.
I lördagens agilityklass måste jag ändå säga att han gick bra. Bortsett från den ”lilla” disken då. Slalomingång var något som bara inte fanns i hanns huvud i lördags. Först i sjätte försöket hittade han rätt. Han som faktisk varit duktig på slalom i år, får en black-out på SM. Suck. Resten av loppet satt som en smäck – ja det var helt fantastiskt bra. Tajt, hoppade fint, hyggliga kontaktfält. Det var en ganska enkel bana och det enda som oroade lite var uppgången till balansen. Jag var bara tvungen räta upp dem före, ville verkligen inte att de skulle trilla ner. Som bekant är det en av Knuts specialiteter, men just den redde vi ut fint.
Se agilitylagloppen här, scrolla till 1 06 25: http://www.livestream.com/dogsport/video?clipId=pla_2efa72a8-1c1f-493a-bff6-f2f7013d592c&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb
Dag 2 for han som en blixt framför mina fötter in i fel tunnelingång. Här måste jag rannsaka mig själv och verkligen träna på sekvensen. Kelli gjorde nämligen exakt likadant och jag är så korkad så jag begriper verkligen inte varför. Har tittat på filmen och tycker att jag ger dem linjen rätt, men icke. SMACK in i fel tunnelingång med båda hundarna i finalen. Och så var det SM.et puts väck. Nåja, med Kelli så var vi redan diskade med laget eftersom även Prim hittade till fel ingång. Men…..!!!!!
Vill ni se fina diskningar så varsågod, scrolla till 58 36: http://www.livestream.com/dogsport/video?clipId=pla_e767a4c5-48e9-4589-b622-1535a12bbb9f&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb

Till det positivaste:
Kelli gjorde en jättefin SM-debut med ett felfritt agilitylaglopp. Det blev lite yvigt men efter att ha inlett med en disk med Knut så ville jag gärna komma runt och då känns lite stora svängar som mindre viktigt. Vi låg 6.a med laget efter dag 1.

Swift gjorde bäst ifrån sig och nollade sista lagloppet, hade en fånig uppfartsfemma i det första. Även individuellt gick han ruggigt bra. Han kom femma första dagen och hade superläge för fin placering. Tyvärr blev det slalomfel i finalen men det räckte ändå till en fin 8.e plats (om jag räknat rätt, hittar inte sammanlagda resultatet).  Och studerar man tiderna (Malin!) så hade tiden räckt långt. Gamlingen kan!

Anna och Vendela anslöt i lördags och sov över med mig i husvagnen. Stefan och Valter var också med under lördagen och vi åt en mysig middag på Kinarestaurang på kvällen innan de åkte hem. Så himla mysigt med sällskap. Perfekt också med coachning och hjälp att hålla hundarna när jag körde.

Kelli var väldigt sugen på Vendelas korvbit som låg där alldeles alldeles övergiven på tallriken…


Och självklart slank den ner. Nån bonus ska man väl ha när man varit duktig på SM och dessutom förmodligen är dräktig…

Vårt Knivstagäng är så himla goa allihop, vi försökte sätta oss tillsammans och hejade så mycket vi orkade på alla. Galet roligt när Patrikt satte guldet med Sam. Ärevarv till ”Stand up for the Champion” gav rena VM-stämningen. Härligt!

SuperduperduktigaPatrik och Sam!!!

 

 

 

4 svar på ”Diskmaskinen ;) Fina Swiften och Grattis Patrik o Sam!”

  1. Jag satt framför datorn och hejjade på er!!!

    Den dära finaste gravida visade verkligen hur duktig hon är! Knut oxå för den delen! Agilityloppet var JÄTTEFINT!

    Ja, utan den där slalommissen hade det räckt långt långt upp i toppen för duktiga Malin & Swift!

    Vad roligt att det snart kommer en ny generation Seglingar 🙂

    Voffs från oss

  2. Åh vilket fina agilitylopp! Så kul att man kan se hela tävlingen både live och efteråt! Är ju helt otroligt att du orkar/kan springa så mycket med ditt onda ben! Är imponerad!!

Kommentarer är stängda.