Lite mer valpbilder

Jag satt faktiskt och redigerade bilder när Katarina skrev i bloggen och önskade mer mer mer bilder 🙂

Nu äter valparna Precept Plus Puppy fyra gånger om dagen och diandet från Kelli sker bara sporadiskt. Det har varit hyggligt väder sista dagarna så nu kan jag släppa ut dem efter sovstunderna så rumsrenheten är påbörjad – och det går överförväntan!

Det är full rulle på allihop och de hittar på nya saker varje dag. Nu börjar förmålsintresset ta fart och de kampar både med folk och med varann. Ja, ibland kan nån svans bli föremål vilket inte är så populärt 😀

De har stött på en del läskiga saker, barnvagn med sprattlande bebis och svart resväska utanför dörren, dammsugaren och förstås skällande hundar. Alla kullar jag haft har reagerat likadant när de vuxna hundarna skäller – man tar skydd! De springer in eller upp på förstukvisten om dörren är stängd. Dammsugaren var okej när den höll tyst, ja då var den till och med rolig. När de är instängda i hagen och jag dammsuger precis utanför så ser jag inga större reaktioner, de lyfter lite på huvudet bara och sover vidare.

Här kommer de som fastnat i kameran idag. Såg att Petra lagt upp massa roliga bilder från igår på sin Facebooksida.


Yster


Look


Tim och MiniK


Lo-Lo


Yster igen


och igen – ja, det blev lite orättvist med tre bilder på henne 🙂


Black kör lite jumping grids


Look har beslutsångest 😉


Pratbubbla? vad tänker Tim?


När vi inte tuggar så springer vi!


MiniK – foto: Petra Strand

10 svar på ”Lite mer valpbilder”

 1. Tim tänker: ”en dag, en dag har jag växt om dig och då ska jag allt ta dig!”

  Om Yster av nån anledning skulle bli över så skulle jag ha svårt att stå emot….

 2. Tack för fina bilder att frossa i! Det blev så verkligt när jag fick mailet idag. Nu kan jag inte tänka på nåt annat. Rätt jobbigt faktiskt:-)

 3. Jag kommer…. Hur ser det ut nästa fre, lörd o sön? Ja, jag ska inte stanna hela helgen. Bara hälsa på när det passar.

  1. Eva-Britt, menar du nu till helgen så är jag hemma. Söndag skulle passa bäst.
   Nästa helg är det NM då är jag förhoppningsvis borta hela helgen (från torsdag) 😉

   1. Äsch då… Denna helg är jag i Bollnäs. Nästa kan inte du… Hm..
    Vad sägs om fred – sönd v 38 eller är de redan levererade då?

   2. Söndag den veckan är jag hemma, då är det leveransdag 🙂 Alla åker inte samtidigt, kommer vara 3 st kvar några dar efter.
    Men de är ju som gulligast nu…. 😉

Kommentarer är stängda.