Duktiga på att sova! och lite IKEA

Nu har det gått fem dagar med bara två valpar och vi börjar komma in i lite rutiner.

De sover mycket. På nätterna (torrt) ungefär från 22 – 06.30, förmodligen längre om jag inte väcker dem. På dagarna sover de kanske fyra gånger  nån timme eller två i stöten. De har lättare och lättare att komma till ro tycker jag, de börjar väl vänja sig vid allt helt enkelt.


Här har de somnat vid 9 på förmiddan i favoritbädden. Det är en gammal IKEA bädd som jag tycker håller otroligt bra kvalitet. Den är tvättat mängder av gånger och så länge de inte tuggar på den så bara fortsätter den leva. Alla hundarna älskar dem. Undrar om det är den mjuka kanten som är så skön? den är ju inte särskilt mjuk och bekväm i botten, stoppningen är rätt nedsliten. Jag tycker IKEA ska återuppliva sin hundavdelning.

Varför Bat är blöt? ja det undrar jag också… 🙂

3 svar på ”Duktiga på att sova! och lite IKEA”

  1. Tycker också de ska återuppliva sin hundavdelning ffa med de där bäddarna. Jag har också en som alla vill ligga i när den är framme.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.