Inomhusträning

Helt plötsligt finns det flera valmöjligheter när det gäller inomhusträning i vinter! Vilken lyx!

Men jag undrar hur många hundar man måste ha för att ha nån i skick att träna bara…! Ettan och Fame är ju pensionerade. De skulle i och för sig ÄLSKA att få träna. Sia är ju pensionerad från agility och pysslar bara med vallning numera. Hon skulle inte heller ha något emot att få skälla lite bland agilityhinder. Så har vi Knut, han skrittar på och väntar på magnetröntgen av ryggen. Och så min stjärna Kelli. Som skadade en tå i söndags.

Vad är väl en bal på slottet…?

15 min till: Långhundra, Knivsta www. knivstahundsportcenter.se

45 min till: Upplands Väsby  www.stockholmshundsportcentrum.se (har hindren framme)

45 min till: ridhuset i Bälinge (hinder framme)

3 min till:  ridhuset på Seglinge (har inte frågat den här vintern och det blir lite för bökigt att köra dit hinder varje gång)

45 min till:  Lenas Lada i Börje www.uppsalahundcenter.se (hinder framme)

30 min till: Lagga ridskola

Ett svar på ”Inomhusträning”

Kommentarer är stängda.