Glad av Fame!

Fame är pigg och glad i väntan på sin 13-årsdag om mindre än en månad. Hon har varit lite dålig i magen men efter en Canicur-kur och ett nytt dietfoder från Lupus så mår hon prima igen.  Killen i foderbutiken berättade att det är vanligt att hundar är glutenintoleranta. Så nu provar vi att vara utan gluten och hoppas det hjälper.

Idag, när det var lerigt, regnigt och allmänt jävligt så hämtade hon lugnt och fint in träningsfåren från 25-an-skogen. Ja, ni som varit här vet att det är rätt mycket skog och kan ta en stund innan hunden kommer med fåren. Det är fortfarande mycket snö mot norrsidan (där 25.an ligger) så jag ville inte skicka någon av de yngre hundarna eftersom de är lite väl entusiastiska. Fame är perfekt för hon bara liksom duttar iväg lugnt och målmedvetet, tänker sig för. Och kommer alltid med fåren. Fina fina Fame!
fame_snart13

11 svar på ”Glad av Fame!”

    1. Jaa du Cima, tänk vilken tur att jag fick köpa henne! En sån klippa till hund!

  1. Fick hon nån valp som kan beskrivas med lugn, fin och målmedveten 🙂
    Bästa femsing.

  2. Fina fina Femsing <3 jag tror minsann att Troll är lik sin mor på blicken 🙂

Kommentarer är stängda.