Jättefina skinn har kommit

Jag blev så glad när jag packade upp de nya skinnen, de är verkligen precis så vackra som jag hade förväntat.

Stora, fina, lyxiga tackskinn. Tvättbara förstås. Plädklippta i 35 mm längd. Priset är mellan 1500 – 2200.

Några har stora vackra lockar medan några har tät tät mjuk rak ull. Dessa skinn är såklart perfekta julklappar till sig själv eller att ge bort! Själv har jag ett att sitta på i bilen, ett i min tävlingsstol, i alla soffor, i hundarnas bilburar (nåja, vissar får inte ha sånt än) samt har vi ett par skinn som mattor. Perfekt som dörrmatta! Jo, håller med, det var kanske onödigt lyxigt men flera av skinnen är väldigt gamla, faktiskt sisådär 15 år… ! Det är kvalitet det 😀

Jag har kunder som köper skinn till andra användningsområden tex barnvagnar, pulkor och en har sytt ihop flera skinn till en jättestor matta!

Här är ett par bilder på de nya skinnen. Jag ska ta nya kort i dagsljus så ni kan få se dem med bra skärpa.

skinn_2 skinn_1

skinn_3
skinn_4