World Trial del 3 – slagfältet

Fortsättning på föregående inlägg…

Efter att Katia verkligen försökt tipsa oss om att promenera kunde man göra på slagfältet så åkte vi dit. Kanonställe verkligen, varför gick vi inte där på direkten?! Fina promenadvägar som gick kors och tvärs, väldigt lite folk och samtidigt en riktig historielektion. Resten av tiden i Inverness åkte vi dit varje morgon (tog typ 2 minuter) och rastade hundarna plus gav dem frukost.

WT2014d4

WT2014e01

WT2014d1

WT2014d2
Frukost på Leanach Farm och Marianne visar vad som ska komma i fotoboken.

WT2014d3
På Leanach Farm hade de även många hästar, några åsnor och Highland Cattle. De senare enbart för gästernas trivsel. Mäktigt sitta i frukostmatsalen och titta ut på alla de vackra djuren. Ja, denna bild visar nåt helt annat nämligen taket ovanför en hästbox. Jag tyckte det var en smart förvaring av hästarnas skrymmande täcken.
Hela tre veckor bodde hundarna i bilen och åt sina måltider ungefär så här. Nej, INTE bundna, just detta var ett undantag. De hade god aptit och jag är imponerad att det fungerade så himla bra. Men det kändes onekligen skönt när vi kom hem till Sverige och kunde ha dem inne i stället. Borta bra men hemma bäst 🙂