Kate & Vera

Ja det är inte klokt vad proppen gick ur flaskan och helt plötsligt trillar det in kanonfina vallningsresultat varje helg! KUL!!!

Idag var det Ninnie Lindvall och Seglinges Kate som tog en fin 3-plats på IK1 i Huddinge på 89 p. I samma tävling kom Petra Strand och Seglinges Vera på 9-plats på 70 p, dvs 2-pris. Även idag blev det slut på poängen i delningen för Vera.
Jag vet att Petra är irriterad på att det strular i delningen men delning ÄR svårt. Och som jag förstod var fåren inte plättlätta direkt, snarare svåra. Det är bara träna på så kommer det lossna, var så säker Petra! Nu i vinter är det perfekt att träna delningar! Det behövs inga stora utrymmen, en plogad 25-a! Ett ridhus! Ja det går till och med träna delningar inne i fårhuset!
Med fullt på delning fålla så har ni ju för tusan en 90-runda!!!

Grattis tjejer! Det är SÅÅÅÅ roligt att ni är på banan igen!

Ett svar på ”Kate & Vera”

Kommentarer är stängda.