Bernie har anlänt till Seglinge!

bernie7v2Vi har fått en ny familjemedlem, Sheepax Bernie. Han ska få en egen sida snart. Jag tänkte försöka vara lite mer strukturerad med den här valpen vad gäller dokumentera. Vi får väl se om jag lyckas med det. Tänker försöka skriva en kortfattad dagbok här i bloggen och samla under kategorier som blir lätt att hitta. Foto: Eva-Karin Grönberg

DAG 1

  • Bernie satt i mitt knä hela hemresan. Gnällde lite i början men sov mest. Duktig! Fick ett par minimala gobitar som han villigt tog.
  • Visade fint språk vid mötet med hundarna hemma. De var måttligt roade men snälla.
  • Jag ville inte börja med att lämna honom ensam så han fick sitta innanför västen på promenad med de andra hundarna runt gården. Så första dan fick han se hästar, får, hundar som hämtade bagglammen så jag kunde räkna dem. Jag klättrade ut och in genom hagar och han var bara nöjd, tittade ut mest hela tiden. Var lös lite på tomten och bekantade sig med allt. Han är väldigt cool och medgörlig. Ja helt underbar faktiskt.
  • Jag började lite med ”namnleken” och det märktes att han redan gjort den övningen. Duktig!
  • Han somnade vid mina fötter här vid datorn (gör inte alla valpar det första kvällen?). Sov i sitt bo bredvid min säng och vaknade vid 6.30 med lite småpipande.

 

7 svar på ”Bernie har anlänt till Seglinge!”

  1. Haha- Knuts min är ju helt fantastisk: -Matte för helvete! Kan du ta bort den, den är ju äcklig!

    1. Namnleken ja…. jag gör ett nytt inlägg om den! Kul att du frågade Tessan 🙂

Kommentarer är stängda.