10- och 13-åringarna

knut2015Idag fyller Knut och hans kullsyskon Snodden, Kate, Floyd, Leo, Prim och Myy 10 år! Det var väldigt trist att Peace råkade ut för en tragisk olyckshändelse och fick inte uppleva 10-årsdagen.
Men vilka fantastiskt fina hundar! Knut är en av mina absoluta favoriter genom åren. Jag hade så gärna använt honom som avelshane och förfrågningarna har varit många. Men höftledsstatusen i kullen totalt sett är inte ok så därför har ingen av dem gått i avel.

Mamma Sia och morbröderna Troll och Swift fyllde 13 härom dagen. Också en fin kull med åtta godkända vallhundar och två landslagshundar.

Goa kramar till er alla!

2 svar på ”10- och 13-åringarna”

  1. Grattis Knut! ??Hoppas du fått valla och käka märgben idag.. Det måste man! Och dubbel portion köttbullar på maten det är ju ändå jämnt, 10år!!Lovis hälsar, har ju en dag kvar..Och så ser ni till att hålla en hel massa år till!!??????

Kommentarer är stängda.