Kellis 2016

kelli_30dJag försöker summera 2016 och det känns lite som att jag borde luta mig tillbaka och bara njuta av Kellis bedrifter under året. En hyllning till min fantastiska lilla hund är helt klart på sin plats. Jag kan inte med ord  beskriva hur glad jag är för den hunden. Älskade Kelli som uppfyllt drömmar och mål jag inte vågat tro varit möjliga. Tack goaste Åsa och Bosse för att jag fick den där valpen!

Kellis 2016 

  • Bästa svenska deltagare på EM i fårvallning som 10.a i finalen.
  • Bästa tik på SM i fårvallning som 3.a i finalen – vår bästa final hittills där jag är mest stolt över att vi fick full pott i sorteringen av den skotska domaren.
  • 10.a i Agria Cup-finalen med vinst första kvaldagen då Sveriges 60 bästa hundar deltog.
  • Avslutade året med vinst i Rängen Cup över två dagar.

Dessutom är Kelli inkvalad till 2017 års World Trial i Holland samt EM i Norge.

Kanske kommer hon nu i vinter dessutom ge oss ytterligare några fantastiska valpar. Jag har låtit henne stå över varje löp de senaste åren eftersom vi haft så mycket att träna på och jag velat kunna satsa fullt ut på tävlandet. Men nu känns det verkligen som det är ”nu eller aldrig” eftersom hon blir 8 år i mars.

Jag ser verkligen fram emot 2017!kelli_toppsm2016prispallen

 

 

5 svar på ”Kellis 2016”

  1. Grattis till alla framgångar!!! Åh vad spännande med valpar. Gott Nytt HundÅr!!!

  2. Ett fantastiskt år för er och påväg in i ett till!??
    Är hon parad nu? Lycka till med era nya utmaningar!???

  3. Grattis till Kellis och ditt fantastiska 2016! Och valpar till våren dessutom! <3

Kommentarer är stängda.