Huggormsbiten!

Flipp blev huggormsbiten 😥 mellan loppen idag på Solna-Sundbyberg-tävlingen så han är kvar på Ultuna nu. Stackars Ann o Flippe, vilken jävla otur.
Detta innebär också att jag blev utan reskompis och att vårt lag får starta med tre hundar på SM nästa helg. Spelar iofs ingen roll bara Flippson blir frisk. Urr jag hatar huggormar!

Lagtävling
Vi hann göra en start med laget i agilityklassen. Vet inte hur många fel vi fick, många var det, men vi kom ändå fyra och tog tredje sm-pinnen inför 2010. Det var en rolig bana med en del klurigheter. Fame hoppade balansen och jag blev sur på henne och tog igen det lite på a-hindret där jag sa åt henne på skarpen att göra  ”ner” (vilket betyder två på två av).  Vi kom runt på en femfelare men hela loppet hade jag problem med mina glasögon som hoppade hit o dit…. Ska aldrig springa med dem på igen, jösses amalia jag har svårt nog ändå att kryssa fram mellan hindren.

Frövi
Filmer från igår i Frövi finns på min youtube. Är egentligen nöjd med de flesta loppen. Ettans båda är felfria men gräsligt långsamma. Knut är bara hopploppet med, jag hade bestämt mig för att köra på vad som än hände… och det gjorde jag. En del bra saker i det loppet (och en del mindre bra 🙂 ). Hans agilitylopp blev så struligt så det får ni inte se. Fames hopplopp är med. Jag gjorde en variant med blindbyte vid den böjda tunneln. Tror hon fick snävast möjliga svängar på det viset, bara det att jag glömde styra efter tunneln 😮  Agilityloppet är inte med för det spöregnade så det blev ingen film. Hon hoppade balansen (igen) och jag tog om den.

Dagens Kelli
kelli_10v_oron
Öronen så stora att de inte rymdes på bilden…

Å så örtträdgården 😆
orttradgard_hmmmm

Saknas några krukor…….
kelli_10v_kruktjuv

Kell_10v_pysslar

kelli_10v_pjaxa

Som avslut en liten skofilm 🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=g0O6hHuRZqI]