Jobbar mot Skåne

Fina unghundar på kurs här igår! Extra roligt att se Ias nya lilla stjärna. En svartvit, korthårig liten tik som heter Linn. Påminner en del om Dell, som bor här några dagar. Snabb liten räka det också, fina rörelser och bra attityd. Blir roligt för Ia!
Claes var betydligt mer tänd igår och här är en hund som verkligen vill flytta djur! Roligt att se vad de har med sig i ”bagaget” och blir inte den hunden ”driving” då… 
Lilla Winda-look-a-like-Cima skötte sig också jättefint.Idag har Monica och Malin varit här och tränat. Sultan gick riktigt fint idag så Monica var jättenöjd. Kul! Lilla Mizla ser jättefin ut och har full koll! Prim-Prinsen lika fin som vanligt och nu satt stoppen där igen! Jättefina hämt gjorde han på de tröga lammen! Swiften såg också finfin ut. Bra det där att bo på gård och ha fri träning, ellerhur Malin! 🙂
Mina hundar har fått ta det ganska lugnt ett par dar nu. Vi har ju fullt med aktiviteter slutet av veckan så det kan behövas. Har sorterat om fåren nu så att de som ska slaktas går i en egen grupp. Ifall de plötsligt ringer och vill komma och hämta dem!
Några foton från vår skogspromenad förra veckan! Fame kramar träd, ivrigt påhejad av Knut & Sia…. Ettan & Busy tränar ”bordet” …

Nu måste jag fortsätta jobba om jag ska kunna åka till Skåne i morgon!
Eva