Packat för SM

Tidigt i morgon bitti åker jag och Ann till Stora Skedvi för att kolla på SM i fårvallning hela helgen. Ska bli jättekul!

Vi gjorde ett träningspass i dag, tog med oss bagglammen ut på stora fältet. Peg gick finfint medan Knut var värdelös tillsalu helkass…. JO du läste rätt, det var jag som skrev det… min finaste kungunge. Sämsta träningspasset hittills men jag hoppas jag vet hur jag ska lösa problemet, tar tag i det efter helgen, har iaf en idé. Hinner inte dra den just nu.

Peg, Cissi o Cima gick fint så det ser förhoppningsfullt ut inför nästa helg då det är Gotland som väntar! 🙂 Och comeback för Sia! Hon tränade igår (tränar bara varannan dag) och jag har inget att klaga på henne. Ska möjligen vara att hon chansar lite på höger o vänster i vissa lägen, ska detaljträna det nästa vecka. Men BENET ser fortfarande fint ut! Yes!!!

Igår hade jag avslutning på korta fortsättningskursen. Mycket inspirerande är det att ha såna kurser. Alla fyra ser riktigt fina ut. Jag gillar systrarna Dis o Dimma (Rob-Sol), mjuka kvicka naturliga hundar. Blir roliga att tävla med nästa år. Nick (Jim-Bibbi) har ju flanker som man får gåshud av, överhuvudtaget jättefina rörelser och går snabbt framåt i träningen nu. Ferry (Gerry-Wita) gillar jag skarpt, fin djurkänsla och härligt drivande hund. Hoppas Marianne kan få möjlighet att träna vidare.

Nu ska jag iväg med Fame o Sia till Tess som ska vara hundvakt. Ettan åker till papsen i morgon. Kelli och Knut får följa med.