Valpfilm

I morgon är valparna tre veckor. Inte klokt vad tiden går fort. Inte klokt vad snabbt de utvecklas! För ett par dagar sedan började de smaka lite på varann, början till lek. Idag är de vakna långa stunder i samband med diandet och nu börjar det se ut som bus! Lille Spot hänger med bra, jag hjälper fortfarande till att hålla undan syskonen så han får äta färdigt. Men ett par dar till så klarar han sig nog helt själv.
Idag blev det filmförsök! Eftersom varken Youtube eller Vimeo ville veta av mina filmer har jag lagt dem på vårt eget webhotell…. kanske tar längre tid att ladda men bättre än inget! Det blev några råklipp i stället för den ihopklippta varianten jag hade gjort först.

Se nästa inlägg i stället!

Rå film som bara är ihopklippt, ville inte blanda in moviemaker eftersom kvaliten blir ännu sämre än originalet.  Youtube vägrar ta emot den… väntat 2 x 20 minuter och fått felmeddelande så nu provar jag Vimeo. De är klara nån gång i natt… hoppas det blir på den här länken (ha tålamod 🙂 )
http://vimeo.com/7800844

För övrigt har vi haft en härlig vallningsdag med några vänner. Skoj skoj!
Som avslutning blev det simmet för Fame och Sia.
Apropå sim… Kelli firade sin 8-månadersdag igår med att plaska i vatten. Hon har hittills hållit sig ifrån allt vad vatten heter, framförallt duschen! Nu kastar hon sig i var och varannan pöl och dike hon ser. Bara sådär helt plötsligt 🙂