Rovdjur på Seglinge…

Inte varje dag vi har besök av Tiger, Ozelot och Piraya 😀

Eva Marie med sina ”rovdjur” kom och hälsade på igår. De är nyinflyttade här i Uppland, bor i Norrvissjö och jobbar i Uppsala. Först skulle vi gå en prommis men det var mörkt och ingen av oss hade lampa. Banorna var grymmeskitiga. EM hade gympaskor så ängen/skogen var inte aktuell (blött, högt gräs) och dessutom är Piraya nyopererad och ska bäras eller gå korta bitar. Hm, bra förutsättningar för promenad…. Blev bara en kort kisserunda och sen lite mörkervallning.

Ozelot är en fin liten tik med mycket bra attityd till fåren. De pysslade lite i 25.an där i mörkret. Ledjus av lyktstolparna längs uppfarten men det var svårt se ordentligt. Varför måste vi ha vintertid?

Knut fick också valla lite och sen blev det en prommis längs vägen upp till Seglinge. Kvällspromenader i november är ingen hit när man bor på landet. Kan jag få snö, tack?!

Följ min blogg med bloggkoll