I morrn – tävling!!!

I morgon ska jag åka till Linköping och köra agility med Knut! Det känns riktigt skojigt och jag ser verkligen fram emot det!
Jag har massor att skylla på om det inte går bra så det blir skitbra att sticka ut hakan och vara kaxig :mrgreen: 

Jag vill ha hoppinne nr 3 och så vill jag göra ett bra agilitylopp. Ja egentligen vill jag vinna båda såklart men lite på jorden är jag fortfarande även om jag känner hur jag lättar lite från marken 😉

Och vet ni, jag ska köra Troll!!! Så himla skoj, jag har aldrig sprungit med honom och vi känner inte varann alls. Jo, jag har fött upp honom men det är 6 år sen… Stackars Hedvig har brutit handleden så därför anlitar hon uppfödaren som catchdriver. Visserligen i andra hand. Eva Marie skulle ha kört honom men hon är också sjukskriven, hade ätit taggtråd eller nåt ditåt…

Petra med Mick ska samåka med mig. Tänk vad alla bitar bara ramlar på plats helt plötsligt! Kan det va skidåkningen?

Tjohoo nu åker vi till Lagga och tränar lite!

Eva

ps Kelli tränar i 25.an… men det ska jag berätta om nån annan dag. Seeya!

8 svar på ”I morrn – tävling!!!”

  1. Ska bli jättekul att se dig o Troll! O andrahandsval… Jag hade väldigt svårt att välja, EM vann på att hon skrev JA JA JA i min blogg 🙂 Helst skulle jag vilja se er båda, men det var ju bara en klass 😀

  2. Vad kul, då ses vi!! Jag kör Ozzkan, men kände att det räcker och blir över eftersom jag skall vidare ner til Borås o ha agilitykurs sedan 🙂

    kram

Kommentarer är stängda.