Diesel Doris

Japp… snart är det dax för Diesel Doris 🙂

Efter att ha släpat hela sommaren… varje gång man går genom fårhagen tar man med sig ett träd. Låter helt normalt ellerhur? Men tar man med sig ett träd om dagen så minskar det… I våras drog nämligen Pelle en vända med röjsågen och sen har det legat där… Idag blev det fler än ett träd som hamnade i högen. Slit och släp i många timmar belv det (och många timmar återstår). Men oj vad fint det blir, och oj vilken tid det tar! Så gympasset blev i skogen idag 🙂

Annars går vi på lågvarv här vad gäller hundträning. Ett agilitypass i veckan och med vallningen blir det endast det nödvändigaste. Hoppas Hoppas på en fin vinter med lagom mycket snö! Längtar verkligen efter det! Då kan vi valla… och gå massor av mysiga promenader. Åka skidor! Åh vad härligt det ska bli!