R.I.P. Seglinges Spot

Spot har senaste veckan drabbats av häftiga epileptiska krampanfall och idag fanns ingen återvändo.

Vi är förkrossade.

30 svar på ”R.I.P. Seglinges Spot”

 1. 🙁 🙁 🙁 Jag är så jävla ledsen på så många olika sätt. Jävla fan skit alltså. Blä!!!!! Alla tankar till Per m familj.

 2. Nä, vafaaaan! Vad förfärligt sorgligt! Mina varmaste tankar till Per… 🙁

 3. Eva! Du är den absolut mest otursförföljda uppfödare har har hört talas om. Och jag har ändå växt upp i STOKK, på utställningar och uppfödarträffar. Du har rivit att minst 50 års shit happens på mindre än fem. Deppa inte – du har gjort allting så rätt man bara kan, resten är ÖDET.

  Stor kram till dig, Anna och Per! Jag känner verkligen med er!

 4. Så hemskt. Vilken fruktansvärd otur. Kramar till er alla som är berörda.

 5. Åter igen har vi blivit varse om livets orättvisa o skörhet. Många tankar till Per med familj o Eva& Anna

 6. Fyy vad fruktansvärt orättvist det är!!! Mina tårar rinner ner för kinderna för jag vet precis vad ni går igenom och det är såå hemskt!
  Mina tankar är med er alla!

  Kramar från Cilla

 7. Vill även här säga tack till alla som hört av sig efter det hemska som hände oss idag. Vi har under den gångna veckan slitits mellan hopp och förtvivlan, men idag orkade vi inte låta vår älskade Spot lida mer. Det känns oerhört tungt just nu, men det blir faktiskt lite, lite lättare att stå ut när man vet att ni bryr er!

 8. Blev helt chockad när jag gick in och läste här. Vilken maximal otur! Så sorgligt och tråkigt och meningslöst. Stor kram till alla inblandade.

 9. 🙁 🙁 🙁 Jag lider verkligen med alla inblandade. Hemskt…

  Eva och Anna ni bryr er verkligen om era valpar och valpköpare så detta känns verkligen orättvist. Ren otur. 🙁

Kommentarer är stängda.