Tre lugna nätter nu…

De senaste tre morgnarna har börjat med tankar på Flicka och Anna. Har natten varit lugn? Har hon fått fler anfall? Jag bävar för morgonens första kontakt.

– Inga nya anfall i natt heller!

Varje sådan morgon känns som en seger!

Tack alla som hör av sig! Alla hälsningar, all information och delade erfarenheter är guld värda! Just nu har vi en idé om att ett foderbyte möjligen kan ligga bakom. Googlar man finns massor av teorier i den riktningen. Det är bara att hålla tummarna!

————————————————
Facit på blommorna i föregående inlägg är i tur och ordning Akleja, Mandelblom, Midsommarblomster och Ängssyra. Tack alla för hjälpen!

8 svar på ”Tre lugna nätter nu…”

  1. Vi håller tummarna o sckikar många kramar. Vilken tragedi, känns nästan att det bara kan inte hända. Epilepsi är en hemskt sjukdom, för att vänta en ny anfall. Min tax Alma har den o nu har det varit många år utan en enda anfall, men man väntar hela tiden i alla fall. Kram till er alla!! Vi tänker på er.

  2. Här hålls också tummar- och varje dag börjar med att kolla om något hänt 🙁 Det här måste bara få gå bra!!!

  3. Verkligen hur trist som helst det här! Måste säga att jag har svårt att koppla ihop något foderrelaterat til epilepsi… däremot funderade jag på om tbe kan ha ngt samband, om hon haft ngn fästing…

  4. Gör det? Vi har mörkläggningsgardiner nu men det hjälper inte tillräckligt. Var hittar man såna gardiner?

Kommentarer är stängda.