Guld o Brons till Swift o Ettan

Ikväll var det DM på Enköpings BK. En rolig tävling och jag körde med alla fyra hundarna… puh! Bäst gick det (som vanligt) med gamlingarna. Ettan gjorde två nollade lopp och kom 3.a efter landslagshundarna Lova och Ina. Måste säga att det kändes fint stå på pallen bredvid dem!

Prispallen i small! 1. Rikard/Lova  2. Patrik/Ina   3. Eva /Ettan  4. Cili/Thea
Foto: Anna Müller

Även i large var det en landslagshund som vann… nämligen Malin och Swift! Skojskoj! Tvåa kom Anna o Flaxa,  trea Petra o Algot,  fyra Eva o Fame!

Tänk att Femsing kunde klämma sig in på en sån bra placering, hon slog Prim med sex sekunder… då hade han visserligen en vägran men vi var nog lite tveksamma till den tiden. Eller har hon blivit RocketFame på gamla dar kanske, haha.

Knut och Sia gick jättebra men vi måste träna mer för att orka hålla ihop hela lopp. Även Sia går riktigt fort nu och då krävs det verkligen att tajmingen stämmer. Vi får väl se när jag ska få tid till det… just nu är det mest fokus på vallnings-sm. Klämde in lite agility den här veckan så inte abstinensen blir alltför svår 😀

11 svar på ”Guld o Brons till Swift o Ettan”

 1. Heja Ettan och Fame! Så är det med Nollor kommer man långt!

  Kul att du orkar slita dig lite från fårhagen ,-))

  Träningsvärk idag?

 2. Jättegrattis!!

  Men en fråga… är inte DM i oktober på SSBK? Eller vad är det för DM jag har anmält mig till… har ni fler distrikt här i Stockholm 🙂

  Kram!

 3. Hej Eva! Det var kul och se dig och Knut igår, ni ser verkligen proffsiga ut även om det inte höll hela vägen just den här gången.

  Jag har precis köpt ett tält och det skyddar ju mot solen men inte mot värmen. Det värsta för Rosacea är värme och allt som utökar cirkulationen i ansiktet. Känner mig villrådig just nu men får tänka lite mer på saken. Tack för din kommentar!

  1. Tack Ylva… roligt att se proffsig ut, men jag känner mig verkligen långt ifrån proffsig… Håller på och bli galen på alla diskningar! är väldigt trött på dem nu. Men som sagt, roligt att det ser lite bra ut iaf 😉
   Hoppas det löser sig så du kan fortsätta köra agility!!!

Kommentarer är stängda.