Strykbrädan…

Är inte vi hundfolk underbara?  

Pratade med Solan idag, en tjej jag återknutit bekantskapen med efter 20 år på varsitt håll, tack vare hunderiet. Hon har en JR som hon ska börja köra agility med. Jag har förklarat hur viktigt det är med kontaktfält och hur man kan träna hemma inne. Ni vet, kontaktfältsbräda å grejer… Solan är uppfinningsrik  och tog det som såklart är självklart när man tänker efter. STRYKBRÄDAN!   Mannen i familjen tyckte typ… vad nu då?`ska du STRYKA (nåt som tydligen inte händer så ofta – där heller )
Ja… resten förstår ni. Funkade naturligtvis toppentoppen! Bara lägga på golvet – luta mot soffan you name it! 
Skönt å få ett sätt att använda den prylen, ellerhur

Tränat i Lagga idag igen. En bana stod uppställd när vi kom så det vara bara å ta för sig. Ettan fick köra först – gick mkt bättre än sist (skönt). Busy var inte alls på hugget och tycker ridhuset är ett riktigt skitställe… i dubbel bemärkelse senast, men inte idag … idag verkade hon mest tycka det var blä. OK hon gjorde vad jag bad henne om men inte med den energi och fart som man vill ha.  Detta trots att vi inte tränade nån slalom eller platt idag – bara sånt som hon kan och brukar tycka är roligt. Hm undrar varför. Hon var på hugget här hemma iaf – med handduk över stol… så jag får väl träna här tills vidare. Sen blir det ju som så att eftersom jag har fler hundar som tigger o ber om att få göra saker så blir det inte så mycket lirkande. Är det inte jättekul o träna så slipper man, helt enkelt.
Fame o Sia gick riktigt bra, ffa Sia har hittat stilen ordentligt. Kontaktfälten börjar ramla på plats också vilket känns kul.