Sol

Tänk vad lite sol kan göra en på gott humör!   Idag har vi haft en fantastiskt fin vinterdag. Kört foder till fåren och gått långprommis med hundarna. Härligt!

I morgon åker jag, Sia o Fame söderut. Ska först hämta Petra o Algot i Bålsta, sen till Köping för nåt agilitylopp. Därefter till Orust och boa in oss med Ninnie i en campingstuga. Sen ska jag träffa mina släktingar och äta middag i Uddevalla. Ska hinna mycket i morgon alltså…  Måndag – tisdag är det agilitykurs för Gregg Derrett. Han är känd för att tala om hur kass man är så det ska bli riktigt spännande. Jag är laddad! 

Torbjörn har kört som tåget den här veckan och vunnit två dubblar plus tagit en finfin tredjeplats i ett stort lopp i Paris. Verkligen jättekul med lite framgångar!

Var å tränade i Lagga igår igen. Sia och Fame gick riktigt bra. Kändes som vi var riktigt i fas och det var ett tag sen det kändes så bra. Riktigt roligt. Busy fick göra lite slalom med nät. Hon gör det rätt, men det är liksom lite halvhjärtat och gladast blir hon när vi ska gå därifrån. Lite oroande men jag hoppas på att det är nåt tillfälligt.
Skorpan o Lena gör stora framsteg varje vecka – dom kommer bli kanonbra.
Efteråt samlades vi hemma hos mig och tittade på Derrett filmerna och åt tacos.