-2 snö

Måndag morgon!
Igår morse låg en tacka med dräktighetsförlamning. Hon fick Calphon subkutant och repade sig på några timmar. SKÖNT! Nu är hon på benen men vill inte äta. Hon pillar lite i maten iaf.  Hon är grymt tjock, fick trillingar förra året och det lär vara minst tre i den jättemagen. Onsdag är första lammningsdag om dom nu tänker följa almanackan…  Har minst sex st som är sprickfärdiga.

Igår hann jag med lite snabbtävlande i Nåntuna. Hjälpte först till bygga bana o plocka fram hinder. Sen start med Ettan och det gick rätt men väldigt sakta. Hon känner direkt när jag inte är laddad och då är hon det inte heller. Hm. Sia var helvimsig och gjorde inte många rätt. Hon blev jättestörd av att så många syskon och vänner var där som hon inte hann hälsa på ordentligt. Stumpan. Mamma Fame däremot, är klippan själv för dagen. Felfritt och hyfsat snabbt gav vinst.
Jag stack dock direkt efter min start. Ville hinna hem o kolla tackan innan jag skulle på kalas hos Beate 11 år.

En som imponerade stort var Ia och Atas! Jäklar vad bra dom körde! Kontaktfält o slalom satt jättebra  – off tävling nästa eller?!!!