Trot eller ej men det är PLUS!!!

Så har den då äntligen kommit. VÅREN. Och genast ångrar man sig…   Regn, ishalt, lervälling … hm

Och så här såg det ut idag hemma hos oss…

Igårkväll trodde jag hela bunten tackor skulle lamma. Oj vad dom flåsad, stönade, stånkade. Hade säkert 10 st som låg med lite småvärkar och var allmänt irriterade på sina stora magar… dessutom irriterade på varann och stångades och höll på. Brukar det verkligen vara så här? Det är ju bara min 10.e lammingsvår… öhum
Bra att dom håller almanackan ialla fall, för första möjliga lammningsdag är egentligen i morgon (eller midnatt). Kan bara säga att baggarna gjort ett bra jobb för även dom jag inte trodde var dräktiga ser ut att vara det. Bara BIG Mom och Dolly som verkar tomma. Men, dom lär lamma till midsommar istället.

Hundar? jodå igår skulle jag köra upp ett spår i djupsnön att gå i… med fyrhjulingen. Naturligtvis körde jag fast  så det var bara att vanka hem och snällt be om hjälp… och fortsätta pulsa – ska träningsvärken aldrig ta slut? Tycker mina ben borde se ut som Ben Johnsons snart men tyvärr lär dom se lika spagettilika ut även i år  

Avslutar med dagens bild på vårt blivande stall (jmf bloggen 7 mars)