Mera landslagsuttagning

 Vem ser roligast ut? Domaren Peter, Ettan eller jag??
Tack Yvonne för den bilden!!


Bilden är från agilityklassen i landslagsuttagningen. Ettan gick kanonbra och kom på 7.e plats. Slog åtminstone EN hund på tid!!! Elin o Mixie vann.
Banan var AP-svår. Miia Lamanen hade ritat den och Peter Rhodin dömde.
Fame gick också bra. Men, tyvärr hoppade hon balansen vilket fick mig lite ofokuserad. Lisa tyckte jag var loj och det stämmer säkert. Tiden var dålig men placeringen blev 10a. Jenny var 1.a o 2.a med Elvis o Lotus. Ruggigt bra.

Första hopploppet var också megasvår bana, gjord av Mia igen. Här diskade sig 15 av 24 st i large… Fame gick nolla men en helkass tid eftersom jag tappade henne några hinder från mål före en tunnel. Rena flaxen att det inte blev vägran också. Räckte ÄNDÅ till 4.e plats! Hon gick kanonbra – mitt fel att hon inte drog på tunneln. Jag tog det för givet men DET kan man ju aldrig göra. Att man aldrig lär sig! Ginza vann på en fantastisk tid efter ett fantastiskt bra lopp. Hon är grym.

Ettan gjorde det loppet hur bra som helst. Tyvärr inte samma tryck som i första loppet, kanske kände hon av ryggen redan då?   Räckte till en 9e plats. Tobias vann loppet med Dilba och kom 3.a med Foxi så han var riktigt duktig!

Sista loppet (hopp) var en mer normal bana, kändes riktigt enkel. En liten svårighet sen var det bara att ösa.
Körde järnet med båda men tyvärr lyckades jag dra Ettan förbi ett hinder i en stjärnkombination på slutet. Att jag lyckades tråckla henne tillbaks till A är en rejäl överraskning… Såklart fick vi massa tidsfel, men vi kom runt… Eva med Maja vann före Axa och Mixie.
Fame gick jättebra och var bara 2,5 sek efter vinnaren och eftersom det var en ösbana så tycker jag det är riktigt bra. Per & Eddie vann före Svinto och Ginza. Fame kom 6.a

Ni kan se alla resultaten på www.sv-agilitylandslaget.se

Ett tips är att det är bra om man gått banan rätt och att man väntar till domaren har blåst… Även i landslagssammanhang händer nämligen sånt.

På lördan och söndan var det träning träning träning. Bara SÅ himla roligt. VI blev uppdelade i grupper om 5 i varje och sen gick vi runt på olika stationer med varierande träningsteman. Mycket givande träning och en jättetrevlig grupp. Jag var med Anita, Anders-Peak, Eva-Ezzo och Maria-Maja. Det blir ju extrema träningsgrupper och alla är ju mer eller mindre instruktörer också. Alltså blir det stort utbyte att träna ihop. Tack alla för jättekul sällskap!

Själva hallen och området var jättebra. Underlaget i hallen bara toppen! Sen var allt inte färdigt och kvaliten på stugor etc. var väl sådär (för att vara snäll) men hallen var som sagt toppen!!! Även planerna runitkring var väldigt fina. Jämna fina gräsmattor och många planer. Ett fantastiskt ställe helt enkelt.

Arrangemanget med uttagningstävling och läger var väldigt bra ordnat. Trivsamma ”lära-känna-varann” lekar förhöjde stämningen. Gemensamma middagar med god mat. Samlingar varje dag med information och diskussioner. Kanonbra!

Birgitta och Ida åkte med mig ner. Birgitta stod för maten och jag för bilen – ett arrangemang som passade mig perfekt   Tack Birgitta för mycket trevligt sällskap och GOD MAT!!!
Vi bodde i en 4-bäddstuga som var väldigt väldigt liten. Tur att vi bara var två och hade hundar som funkade ihop. Eftersom allt var nybyggt och halvfärdigt så saknades bla gardiner så det var full insyn i stugorna… Men min händiga reskompis monterade upp stora handdukar för fönstren så vi fick sova utan fönstertittare. (Fast jag undrar vem som hade kunnat vara intresserad…)