Dubbelvinst till Sia!

Igår var jag i Fagersta och tävlade agility med Sia. Carina ringde för ett par dar sen och sa att det var pyttelite anmält. Så jag ringde Kicki och frågade om jag fick efteranmäla – och visst! Det var typ 8-8-10 starter…
Men Sia behöver inte be om ursäkt för skralt motstånd! Dels var dom bra som var där och dels gick hon riktigt riktigt bra!!!  Hasse dömde och banorna var ganska kluriga. I agilityklassen stannade hon inte på A-uppfarten, tvekade bara vilket gjorde att hon hamnade perfekt ändå. Släppte det eftersom det inte är befäst i träning än och då kan jag inte begära det på tävling heller. Resten av kontaktfälten gjorde hon som jag ville och hon blir mer o mer fokuserad på uppgiften för varje gång vi tävlar. Juste inställning va! Har varit lite bekymrad för farten ned mot kontaktfälten men tror inte jag behöver vara det längre. Hon ökar för varje gång. KUL!  Loppet kändes lite skakigt och det är väl för att vi inte är riktigt klara med kf än. Hopploppet var en ganska svår start med hopp, däck, långhopp och en snäv sväng till slalom inför massa tunnelöppningar. Hon har fuskat lite med däcket när jag kallat in så jag tvekade lite. Men, sen tänkte jag va fan – ska hon ha pinne i klass 2 så ska hon göra som jag vill kunna göra. Alltså kallade jag in, skickade in i slalom o bytte bakom och sen körde vi järnet. Många svåra svängar var det men hon läste dom jättebra. Flöt ut lite ett par gånger (men inte i närheten av mamsens utsvävande) men det var svårt lösa det snävt på alla ställen. På resultatlistan står de 5,77 m per sekund och det måste väl vara rätt bra eller???   Kusin Fri o Svante kom 2.a i hopploppet. Hon gick jättefint och påminde en hel del om Fame, långa, höga hopp och väldigt lyhörd.

Sen – nästan det bästa…!!! BUSY körde efteråkare och fick visserligen fel i slalom men resten klarade hon perfekt !!! ÄVEN PLATTEN!   
Körde platten flera gånger till för att verkligen kolla att det var sant – och visst! Ingen tvekan alls. Men hon är lättstörd och tappar koncentrationen när det blir lite stökigt utanför och så. Bitvis gick hon riktigt snabbt och bitvis (närkoncentrationen försvinner) så gick det riktigt sakta  Men DET kan man ju ta! hon är ju bara en bebis så det kommer växa till sig! 

Eva

P.S. Ann, nu är den lilla poolen fylld. Hon bottnar i den så vi får väl försöka traska i stället… tack för påminnelsen.