Festandet är över…

Så var man tillbaks till vardagen igen. Det känns faktiskt RIKTIGT SKÖNT att vara 50.
Nu slipper man oroa sig för att fylla 50. Något som ALLA har påtalat när man nämnt sin ålder de senaste fem åren (ungefär)

Jag har fått massor av fina, en del helt otroliga presenter, blommor och träd. Massor av gratulationer på alla (o)tänkbara sätt…   Ni är helt underbara!   Glädjetårar  har kommit många gånger den senaste tiden. Det började med kidnappningen och slutade igår kan man säga.

 TACK TILL ER ALLA!!!

I dag åker jag och tjejerna till Kumla för fyra dagars husvagns- och tältinternering. Håll tummarna  för att det blir hyfsat väder åt oss!!! Jag känner redan  hur ringrosten har ätit sig in men den ska jag skaka av mig i morgon… behöver nog en tävlingsdag för att greja det. Men sen så! får ni PASSA ER!

Ha en underbar helg!