Kumla

Regn – sol –  SMpinnar

Fame har gått kanonbra och nollat alla individuella loppen.  Placering 2-3-3-5-7-8 och några riktigt riktigt bra lopp. Är även nöjd att de loppen som inte blev så bra ändå blev nollade, att jag orkade hålla ihop loppen,  och att alla loppen räckte till top-10. Min Fame!!!

Lika bra som det gått för Fame – lika dåligt har det gått för Busy. Jag har knappt fått henne att gå ur buren och hon uppför sig så komplicerat så jag har aldrig varit med om maken. Har jag glömt och miljötränat henne eller???? Ska ta lite prover men f-n trot. Här hemma ränner hon som vanligt just nu… 

Ettan och jag är inte riktigt i takt i loppen för dagen. Vet inte riktigt vad jag håller på med. Lyckas iaf dra på henne vägringar i vart o varannat lopp. TILL OCH MED DISKA LAGET!!! grrr Fy på mig. Nåja. Hon är iaf pigg och glad och två nollor blev det, dvs. en 4.e och en 10.e plats.

Sia är mitt framtidshopp. Hon går SÅ himla bra. Vi har fått nåt skitfel i varje lopp men det gör inget. Vi har inte bråttom till klass 3.

Vi avslutade helgen med att vinna med PERFECT PRECEPT.  Lite överraskande att Swift inte fick en vägran när han missade ett hinder, men – domaren dömer. Det loppet var både Fame och jag trötta, men det blev felfritt, ganska svajigt och en dålig tid.

Sias lag FAME ANFACTORY består av fyra raketer. Gäller bara att vi kan styra dom så blir det riktigt bra. Nu blev det disk men vi har heller inte så hög målsättning för dagen. Sia fick fel i slalom annars hade hon slagit morsan.

PAPILLONE STARS lyckade inget vidare. Vi fick i praktiken köra med 3 hundar eftersom Busy inte ”ville” vara med. Man behöver fyra hundar.