Ingen mer kurs före jul

Nu är det bestämt, det blir inga mer vallningskurser före jul. Två kurstillfällen på den förberedande och ett på grundkursen skjuts upp tills vidare. Det känns lite trist att hålla på och hatta med uppskjutna kurstillfällen men jag vill kunna erbjuda vettiga möjligheter. Det är inte vettigt för varken folk, hundar eller får när det är -20. Nu hinner unghundarna växa på sig lite och det kommer vara närmare till våren när den riktiga träningen kan börja. Bara fördelar alltså!

Nu ska jag göra som Lena sa, ut och pulsa upp ett skidspår. Det finns ju så mycket härligt man kan göra i det vackra vintervädret!

2 svar på ”Ingen mer kurs före jul”

    1. inte ett skit. Men jag tänker på det varje dag …. och jag har en plan 🙂 Hästarna håller på och trampar upp så om några dagar ska det nog gå att remma på sig laggen!

Kommentarer är stängda.