Mycket agility just nu :)

Igår var det hemmatävling i Lagga och Kelli debuterade. Det går fort och hon har inte riktigt tid att göra vissa hinder ordentligt, en del inte alls … men annars går hon fantastiskt bra. I hopploppet var hon en rivning från vinst (snabbaste tiden) och i agilityklassen blev det disk men ändå mycket som var bra i det loppet. Filmer finns på min Facebook.

Idag bär det iväg till Linköping med Knut och ny chans i klass 2. Han är bra och absolut kapabel att sätta två nollor men det går fort och vi har  små marginaler så det gäller att handlingen sitter. Det vore onekligen skönt med en framgång nu. Nu jävlar!

Jag ska köra Troll i hoppklassen eftersom Hedvig måste sticka på årsmöte (hon blir förhoppningsvis ordförande i Link BK! ). Jag har kört Troll en gång förut, för precis ett år sen på sammatävling men då i klass 1. Och vi vann! Så nu gäller det att upprepa den bragden, hehe. Fast i år får han komma tvåa efter ”you know who” :mrgreen:  Det ska bli så himla roligt!!!

Åh vad jag tycker om mina hundar!! Nu promenad i härlig vintersol!

Det känns nästan som vår!

5 svar på ”Mycket agility just nu :)”

  1. Jamen så härlig hon är lilla Kelli, det kommer att bli så kul och bra och häftigt den här säsongen! Jädrar va vi ska köra!

    Lycka till med Kungen idag – klart ni sätter dit en nolla eller två idag!

Kommentarer är stängda.