Nytt utseende på bloggen…

Ser ni den fina toppbilden? Det är Sia på landslagsuttagning i Ryk och det är Maria OK som har plåtat, tack Maria!!! Tänk vad sugen man blir på grönt gräs och stora fält att valla på….

Nu är det klart med arrangör för vallnings-SM i år. Det blir Vallhundsringen som håller i arrangemanget. Jag vet inte riktigt var men västsverige, ovanför Göteborg är väl troligt. Sia är ju redan kvalad och jag hoppas komma med med Knut också. Inte klokt vad man höjer förväntningarna från år till år!

Tydligen ska även Sverige Cupen bakas in i SM.et med poängräkning alla tre dagarna. Jag blev ganska besviken när jag läste det. Här har man äntligen en hund (kanske två) som kan vara med och kriga om platserna dit och så blir det ihopslaget med SM. Det är ju nödvändigt att få tävla flera stora tävlingar för att utvecklas. Nu ser det ut som det ”bara” blir en stor tävling i år. I-landsproblem, jag vet, men ändå…

2 svar på ”Nytt utseende på bloggen…”

  1. Vi kommer och hejar på bästaste mamma och bror, ni är bara bäst. Vi längtar också så hejdlöst till gröna fina fält med lite får.

Kommentarer är stängda.