Hundig dag!

Idag har vi haft det helhundigt. Först den vanliga morgonturen med fodring och en kortis i skoterspåren. Sen en icke-hundig grej som att skruva på det lagade hjulet på fyrhjulingkärran och lassa på hindren.
Efter lite kontorsjobb var det dax för träning på Seglinge i ridhuset med Emelie och Tessan. Jag körde som vanligt med Kelli och Knut. Vi byggde en liten bana med massa framförbyten i olika varianter. Himla mysig träning som avslutades med en hoppteknikraka som alla hundarna löste kanonbra.
Hem och sen en skön promenad i skogen med alla hundar, helt underbart med värmande sol! Tror vi hade 10 hundar? Ettan tyckte det var jobbigt med uppmärksamheten. Både Emil, Kellie och Vilda var fram och undersökte henne, morr! Ettan vill inte skapa nya bekantskaper, mycket onödigt tycker hon.

Efter ytterligare några timmar på kontoret dök Lena upp med alla sina hundar för dagen 🙂 Hela Lovis valpkull var med och oj vilka ljuvliga valpar! Där fanns både en Knut- Peace- och Lot-kopia (Knut o Peace är inte alls släkt med dem)! Ska bli kul och se om Disco blir lik Knut även som vuxen. Efter lite fika i solen var det dax för fjärde gången på förberedande kursen. Vi har haft uppehåll under vintern så jag har inte sett dem på tre månader! Och järnvägar vad Hexaungarna hade vuxit! Vi körde några grundövningar främst med inriktning på att förarna ska få känsla för hur de ska placera sig i förhållande till fåren. Svårt men roligt!Det känns jätteroligt också, att hela gänget återkommer på grundkurs sen i vår. Det ska bli mycket spännande få följa dem i deras utbildning.

Fröken Kelli hälsar att det är ryggläge nu!

4 svar på ”Hundig dag!”

  1. Det bådar ju gott att Disco är lik Knut! Vi får hoppas det håller i sig!!

  2. Hundig dag igen!!!
    Grattis till Pinnen i Örebro idag Kelli och Eva.

Kommentarer är stängda.