inte SÅ neg

Hm… gårdagens blogg lät nog lite mer neggo än jag menade. 

Fame gick till final och kom på 15.e plats. Det är jag jättenöjd med! (har jag kommit på när jag tänkt efter lite… ). Första gången jag är i final med en largehund.
Jag är mest besviken över min egen miss med Ettan. Min (bort)förklaring  för den fadäsen är att jag gjorde en miss i min planering. Tänkte inte på att det skulle bli så tajt mellan Fames och Ettans lopp. Fame startade sist i agilityklassen och sen var det direkt banvandring inför Ettans lopp och hon hade nr 2. Ingen tid för nedvarvning och dessutom hade jag slut på mitt vatten och hann inte fylla på nytt. Klämde i mig massa juice i stället. Med normalt väder hade det inte varit några problem men jag hade jobbigt med hettan.

Såå sluttjatat om detta. Huvudsaken att hundarna mår bra och nu är det bara att ta nya tag. Finns gott om nya utmaningar.

Nu ska vi först ta en liten minisemester över midsommar och åka till Milano. Torbjörn ska tävla där på fredag kväll med Harlans Boogie. Tror inte italienarna vet vad midsommar är…  Anita passar gården. Tack snälla!!! 

Sen blir det väldigt mycket får ett tag framöver. Träning, kurser, lammavskiljning.