… mot Skåne o Gryt

Idag fyller Torbjörn år (52) vilket (inte) firas i lugn o ro här hemma.

För övrigt är min dag späckad med ”bli klar grejer” inför att vara borta i nästan 2 veckor! Började med att dammsuga o torka alla golven. Som Anita skrev, hur kul är det att komma hem till dammråttor?

Sen är det skrivbordshögen som måste elimineras – lär bli nattarbete för o hinna det. Har uppenbarligen prioriterat lite fel senaste dagarna (läs varit ute).

Packa. Kläderna är iaf rena – alltid en god start. Eftersom jag åker ensam (snyft) så behöver jag inte direkt ransonera packningen – kommer väl som vanligt se ut som jag ska flytta när jag drar iväg. Men, vi konstaterade för ett tag sen att man har lika mycket med sig för en helg som för två veckor. Nästan. Det är ju samma grejer som ska med – åtminstone om man ska tävla. Och nu ska jag även göra årets första vallningstävling vilket kräver ett par extra saker att packa. Vallstav, visselpipa – inte särskilt skrymmande men bara måste med. Åtminstone pipan.

Komma ihåg blommorna…

Hinna träna – det blir ett vallningspass vid 5-tiden samt tänkte jag hinna med lite agility här hemma. Det är så varmt så det blir bara nåt kort för Busy o Ettan. Förresten så var Busy helt galen i gårkväll. Spontankampade med mina strumpor – vet inte vad det tog åt henne. Så har hon inte gjort på väääldigt länge men det var väldigt kul och välkommet initiativ! Hon mår helt klart bättre än på länge – vad det nu beror på.