Bro-Håbo

Ettan tog sista pinnen/nollan och är nu inkvalad till SM. Skönt. Hon har gått jättebra hela helgen.

Fame har gjort fyra individuella nollor, 3, 5, 9, 11. Inte så snabbt, väldigt mycket wobble, men bra ändå.

Sia har gått jättebra. 3.a igår i agility-2 och därmed uppflyttad till 3.an. Kör henne lugnt med små stopp på kontaktfälten (både upp o ner) så det finns en del tid att kapa. Duktig.

Busy har varit pigg och glad. Strök henne i lagloppet i lördags eftersom det kom en störtskur före och det var stora vattenpölar på banan. Och då överdriver jag faktiskt inte en mm. Det rann så mycket vatten in på banan och det kom en SKO och flöt in på banan… Busy har haft för många dåliga erfarenheter av agility i år så detta fick hon slippa helt enkelt.
Men i går fick hon starta, då var vattnet undansjunket. Hon gick hela loppet jättebra förutom att hon inte ville springa in i säcken…

Ninjo fick springa första lagloppet med Ann och sen en öppenklass och andra lagloppet med Eva Marie. Han skötte sig bra även om det inte blev någon nolla. Måste fixa till slalomen!

Anita och jag och alla hundarna bodde i min husvagn bredvid tävlingsplatsen. Visserligen har vi bara en timme hem med det blev ju sen lördag kväll och tidig söndag morgon så det kändes skönt vara på plats. Anita o Tootsi vann en klass! HEJA vad duktiga ni är!!! GRATTIS!

Tävlingen var toppen! Jättefin tävlingsplats, trevliga funktionärer, inget krångel. Hoppas det blir tradition med tävling på det stället, det var verkligen bra!