Fame 11 år

Den 7 maj fyllde min finaste finaste Femsingflicka 11 år, helt otroligt vad fort tiden går. Hon är pigg och glad och ser fräsch och fin ut. Faktum är att hon ska starta på agility-SM med laget helgen före midsommar!
Här kommer en liten Famefilm jubilaren till ära
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xNKd08AcnfI]

Jag tog bort ljudet (överallt utom på ett ställe) eftersom det blev så konstigt när man klippte ihop det så i stället för fågelkvitter, flygplansbrus, knastrande eklöv och massa ”duktig tjej” får ni lite passande musik. Undrar ni om jag kommenderar henne hela tiden så är svaret nej, hon får väldigt få kommandon.  Det här kan hon!

14 svar på ”Fame 11 år”

  1. Grattis farmor, hälsar Josef! Syns ju var han får sitt behagliga temperament ifrån. :o) Hoppas jag får träffa henne på fredag!

  2. Jaha, så gick det åt ett paket näsdukar igen!

    Vilken hund hon är!

    Och utan henne skulle min flock vara betydligt mindre.

    Stort grattis till mamma och mormorsmor från oss!

  3. Jättegrattis till världens finaste Fame! Utan tomten hade jag nog inte haft en enda av dom hundarna jag har idag.

  4. GRATTIS! Morsan från Skorp som just sover sött på sitt öra efter storjobb med motspänstiga tackor och stooora baggar….Ja hon är hemma igen och idag var det riktigt bra. Klappa Fame från oss! 🙂

  5. Har inte tagit mig tid att faktiskt titta på filmen förrän nu, men nu sitter jag här med tårar i ögonen…:-) Vilken underbar hund hon är och vad jag är lycklig som har ett av hennes många fina barnbarnsbarn.

Kommentarer är stängda.