Famesläktingar i Japan!

Nu är de framme i Japan, de små valparna Olli och Obelix (Sweep-Windanns Bibbi).

Här är lite släktingar som var på plats i Bälinge! Malin med Bibbiavkommorna Nick och Onyx (barnbarnsbarn e Bibbi), Kelli (typ gammelgammelmoster till valparna), Ville (barnbarnsbarn e Cima), jag och Fame (mormorsmor) o Knut (typ gammelmorbror till valparna), Maria och Olli, Ikumi och Obelix.

En sån rolig historia detta blev! Den började i Frankrike när Gudrun kom fram till mig på läktaren och sa. – ”Det är en japan här borta som vill köpa en Seglingevalp. Han pratar bara tyska så jag kan gå med och tolka.”

Och på den vägen är det… Mannen är pappa till två agilitytokiga barn. Dottern kom trea på VM och nu ville de ha ny hund. Eftersom jag inte hade några valpar på gång så tipsade jag om Maria Enfeldts kull. Två valpar fanns otingade och gubben sa – ”Vi tar båda!”

Jag måste erkänna att jag var lite skeptisk, skulle det verkligen bli något av detta… Men i lördags var han här, sonen Ikumi. Jag träffade honom i Bälinge och han verkade väldigt trevlig. Han fick provköra ett varv med Nick och det såg riktigt bra ut.

Idag fick jag höra att valparna klarat den långa resan bra och verkar trivas i värmen borta i Japan.

Ska verkligen bli spännande försöka följa dem därborta! Vem vet, kanske vi ses på nåt VM om några år…

8 svar på ”Famesläktingar i Japan!”

  1. Verkligen helgalet men på en så fantastiskt roligt och bra sätt! =) Åh så spännande detta är! Ja kanske ser vi dem på VM om några år, den som lever får se =)

  2. Helt otroligt att det blev av. Det kändes mer som en rolig historia men precis som Theresé skriver så får vi se om några år.

Kommentarer är stängda.