Rygg

Min rygg har säckat ihop igen. Det händer med ojämna mellanrum och det är bara att bita ihop. Har därför haft en riktig vilohelg och skippat alla planer. Den är lite bättre nu men det känns som korsryggen varit överkörd eller nåt.

En sväng till fårhagen blev det idag, att stå still och vissla är ju inte så ansträngande. Måste ju försöka få hundarna någorlunda aktiverade. Kelli fick öva på att fråndriva och vi fick loss en flock på fyra tackor som spretade rejält. Roligt se att hon verkligen tänkte för att jobba ihop och få med sig alla och åt rätt håll. Det senare, att hålla riktning är ju det hon har svårast för just nu så det känns bra att hon börjar förstå.

Fame gjorde nåt läskigt på vägen dit. Vi har ett kullfallet träd som hundarna lätt hoppar över. De sprang före mig och Fame måste ha missat ansatsen eller halkat för hon slog i och gjorde världens kullerbytta. Skrek och stod på tre ben efteråt. Men det gick snabbt över som tur var. Man blir ju lite orolig, hon är ju inte direkt ung längre…

Nu ska jag tillbaks till soffan – Vinnare väntar 🙂